Önsegítő, önismereti csoport

 
Az egyéni coaching mellett kéthetente szombat délutánonként önsegítő jelleggel létrehozott, de önismereti gyakorlatokkal is dolgozó csoport foglalkozásokat tartok.
Az csoport létjogosultsága abban rejlik, hogy a gondokkal, problémákkal küzdő emberek megtapasztalhatják egy elfogadó, megértő közösség segítő, támogató erejét.
Sok ember a közösségi oldalakon éli az életét, kiposztolja életének minden mozzanatát, erősen kicicomázva, megszépítve, amitől csak nyomorultul érezzük magunkat, ha a saját életünkben nem tapasztaluk azt szépséget, boldogságot, örömöt, mint amit a közösségi oldalakról látunk.
A mi csoportunkban való részvétel visszahoz a valóságba, mert a többiekkel való beszélgetések alkalmával rájövünk, hogy más is ugyanolyan, vagy nagyon hasonló problémákkal küzd az életében. A "nem vagyok egyedül" élményét kapja az, aki csatlakozik hozzánk és a feltétel nélküli elfogadást, megértést, meghallgatást. Egymás problémáját a legnagyobb empátiával fogadjuk és hallgatljuk meg, és a legbizalmasabban kezeljük. Itt a csoportban barátokat és segítő támogatást találhat.
 
Részletesebb információkért, a csoportfoglalkozások időpontjaiért kérem keressen telefonon, vagy emailben: