Rólam

 

Coaching tanulmányaimat a Bán Coaching és Supervisio-nál végeztem, ahol a Szupervízor-coach egyetemi képzés elindítójától, Bán Zsuzsától tanultam. Bán Zsuzsa edzett és kísért végig a 3 félévből álló coach-képzésen.  2020 novemberében szereztem meg a coach bizonyítványomat.

10 éves önismereti munka áll a hátam mögött. Ez az önismereti munka egy komoly, nehéz munka volt, és rengeteg tapasztalathoz juttatott engem. Egy erősen szorongó, társfüggő emberből, magabiztos, erős emberré sikerült válnom. Büszke vagyok magamra, amiért kigyógyultam a társfüggőségből, megtanultam a saját szorongásaimat kezelni, saját magamat elfogadni és megszeretni. Persze az önismereti munkának nincs vége, életünk végéig tart...

Sajnos éltem hosszú évekig bántalmazó, manipulatív családi és párkapcsolatban is, voltam mindenkinek megfelelni akaró jókislány is. Ezekből az évekből pedig rengeteget tanultam. Pont ezért tudom, mit érezhet, miken mehet keresztül, milyen fájdalmai, félelmei, rettegései lehet annak, aki benne él egy olyan életben, ahol saját magát talán már nem is találja, mert arról szól az élete, hogy megfeleljen másoknak, kielégítse mások kéréseit, vágyait.